Polední menu
15. 9. 2025 ‐ 19. 9. 2025
11.00 - 14.00
Stálý jídelní lístek
K polednímu menu Vám ZDARMA nabízíme karafu s vodou a citronem.
Menu S SEBOU Vám rádi připravíme po předchozí telefonické objednávce. Objednávky přijímáme na tel. 563 037 108.
Akceptujeme stravenky Ticket Restaurant, Gastro Pass, Naše Stravenka.
Hvězda sládků
K polednímu menu Vám ZDARMA nabízíme karafu s vodou a citronem.
Menu S SEBOU Vám rádi připravíme po předchozí telefonické objednávce. Objednávky přijímáme na tel. 563 037 108.
Akceptujeme stravenky Ticket Restaurant, Gastro Pass, Naše Stravenka.
Pondělí 15. 9.
Cena menu ( polévka + jedno hlavní jídlo ) | 195 Kč | |
Polévka: Květáková s vejcem - krémová polévka z květáku se zašlehaným vejcem (1,3,7,9) | ||
Hlavní jídla: | ||
Pečená šunka Praga Rustico, bramborová kaše, mandarinkový kompot (7) | ||
Risotto z rýže Arborio s hříbky, červenou cibulkou, česnekem a sýrem Gran Biraghi (7,12) | ||
Grilované medailonky z vepřové kotlety s omáčkou z dijonské hořčice, pečené brambory (1,3,6,7,9,10,12) |
Úterý 16. 9.
Cena menu ( polévka + jedno hlavní jídlo ) | 195 Kč | |
Polévka: Vývar z uzených vepřových kostí s bramborem, kořenovou zeleninou a kroupami (1,6,9) | ||
Hlavní jídla: | ||
Smažený holandský řízek se sýrem, bramborová kaše, kyselá okurka (1,3,6,7,10,12) | ||
Koprovka s novým bramborem - vařená vejce /2 ks/, přelitá smetanovou omáčkou s čerstvým koprem, podávaná s vařeným bramborem a pažitkou (1,3,7,10,12) | ||
Kuřecí Kung-Pao - restované kuřecí nudličky se zeleninou, asijskou omáčkou a arašídy, podávané s dušenou rýží (3,4,5,6,9,12,14) |
Středa 17. 9.
Cena menu ( polévka + jedno hlavní jídlo ) | 195 Kč | |
Polévka: Kapustová s uzeným - polévka z kapusty, brambor a uzeného vepřového masa (9) | ||
Hlavní jídla: | ||
Segedínský guláš - tradiční guláš z vepřové plece, kysaného zelí, mleté papriky a smetany, houskový knedlík (1,3,6,7,9,12) | ||
Zapečené francouzské brambory uzeným masem, sýrem a vajíčkem, salátek z červené řepy (1,3,7,9) | ||
Smažené kuřecí stripsy obalované v cornflakes, smažené bramborové hranolky, jogurtová majonéza (1,3,6,7,9,10,12) |
Čtvrtek 18. 9.
Cena menu ( polévka + jedno hlavní jídlo ) | 195 Kč | |
Polévka: Kuřecí vývar s nudlemi, kořenovou zeleninou a sekanou petrželovou natí (1,3,7,9) | ||
Hlavní jídla: | ||
Pečené kuřecí stehno na másle, silná šťáva z výpeku, dušená rýže, ovocný kompot (1,7) | ||
Čočka na kyselo, podávaná s grilovanou klobásou, sázeným vejcem, kyselou okurkou a chlebem (1,3,7,9,10) | ||
Burrito /tortilla plněná mletým masem, červenými fazolemi, kukuřicí a sýrem cheddar/, smažené bramborové hranolky, dip ze zakysané smetany (1,7,12) |
Pátek 19. 9.
Cena menu ( polévka + jedno hlavní jídlo ) | 195 Kč | |
Polévka: Gulášová s bramborem, česnekem a majoránkou (1,6,9) | ||
Hlavní jídla: | ||
Cordon Bleu - smažená kuřecí prsíčka plněná šunkou a sýrem, jemná bramborová kaše, kyselá okurka (1,3,6,7) | ||
Vepřová játra na roštu, smažené bramborové hranolky, tatarská omáčka (1,3,6,7,9,10,12) | ||
Italské dýňové rizoto s restovanou vepřovou panenkou, zdobené čerstvou rukolou a sýrem Gran Biraghi (1,3,7,9,12) |
Příjemné posezení Vám přeje kolektiv restaurace Jihlavský Parlament na Terasách. Nechte si zasílat informace o akcích a novinkách včetně menu automaticky na e-mail, sledujte naše akce a týdenní menu na Facebooku.
Jsme Vaše nová restaurace v Jihlavě!
Seznam alergenů (právně závazný od 13. 12. 2014, publikovaný v Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 1169/2011 ze dne 25. 10. 2011):
1. Obiloviny obsahující lepek
1a. Pšenice (například špalda a khorasan)
1b. Žito
1c. Ječmen
1d. Oves
2. Korýši a výrobky z nich
3. Vejce a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich
5. Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich
6. Sójové boby a výrobky z nich
7. Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
8. Skořápkové plody
8a. Mandle (Amygdalus communis L.)
8b. Lískové ořechy (Corylus avellana)
8c. Vlašské ořechy (Juglans regia)
8d. Kešu ořechy (Anacardium occidentale)
8e. Pekanové ořechy (Carya illinoinensis)
8f. Para ořechy (Bertholletia excelsa)
8g. Pistácie (Pistacia vera)
8h. Makadamie (Macadamia ternifolia)
9. Celer a výrobky z něj
10. Hořčice a výrobky z ní
11. Sezamová semena a výrobky z nich
12. Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l, vyjádřeno jako celkový SO2
13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
14. Měkkýši a výrobky z nich
Kde není uvedeno, poskytne informace o alergenech obsluha na vyžádání
Jsme Vaše nová restaurace v Jihlavě!
Seznam alergenů (právně závazný od 13. 12. 2014, publikovaný v Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 1169/2011 ze dne 25. 10. 2011):
1. Obiloviny obsahující lepek
1a. Pšenice (například špalda a khorasan)
1b. Žito
1c. Ječmen
1d. Oves
2. Korýši a výrobky z nich
3. Vejce a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich
5. Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich
6. Sójové boby a výrobky z nich
7. Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
8. Skořápkové plody
8a. Mandle (Amygdalus communis L.)
8b. Lískové ořechy (Corylus avellana)
8c. Vlašské ořechy (Juglans regia)
8d. Kešu ořechy (Anacardium occidentale)
8e. Pekanové ořechy (Carya illinoinensis)
8f. Para ořechy (Bertholletia excelsa)
8g. Pistácie (Pistacia vera)
8h. Makadamie (Macadamia ternifolia)
9. Celer a výrobky z něj
10. Hořčice a výrobky z ní
11. Sezamová semena a výrobky z nich
12. Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l, vyjádřeno jako celkový SO2
13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
14. Měkkýši a výrobky z nich
Kde není uvedeno, poskytne informace o alergenech obsluha na vyžádání