Podzimní speciální menu
Předkrm:
-
TEPLÁ TAPENÁDA Z ČERNÝCH OLIV A SUŠENÝCH RAJČAT S GRILOVANOU FOCACCIOU
Jemná olivovo-rajčatová pasta podávaná ještě teplá, s grilovanými kousky naší focaccie a kapkou citronového oleje
(alergeny: 1) / 165 Kč
Hlavní jídla:
-
CELÁ PEČENÁ PRAŽMA KRÁLOVSKÁ S BYLINKOVOU KRUSTOU, DÝŇOVÝM PYRÉ A FENYKLEM
Pražma pečená s čerstvými bylinkami, citronem a olivovým olejem, servírovaná s máslovým pyré z pečené dýně a dušeným fenyklem s pomerančovou kůrou
(alergeny: 1, 4, 7) / 425 Kč - POMALU PEČENÝ TELECÍ KRK S KOŘENOVOU ZELENINOU A CIZRNOVÝM PYRÉ
Zemitý podzimní pokrm s jemným telecím masem, pečenou zeleninou na tymiánu a sametovým pyré z cizrny, dochuceným římským kmínem
(alergeny: 1, 7, 9) / 295 Kč -
SALÁT Z PEČENÉ ČERVENÉ ČOČKY, DÝNĚ A RUKOLY S KOZÍM SÝREM A MEDOVO-BALZAMIKOVOU REDUKCÍ (vegetariánské)
Teplý salát, kde se snoubí jemnost dýně s čočkou a krémovým sýrem. Sladko-kyselá omáčka dodá závěrečný dotek
(alergeny: 7, 9) / 225 Kč
Dezert:
- CITRONOVÝ TART S ROZMARÝNOVÝM CUKREM A MASCARPONE KRÉMEM
Křehké těsto, svěží citronová náplň a rozmarýnový cukr na povrchu. Doplněno o nadýchaný mascarpone krém s vanilkou
(alergeny: 1, 3, 7) / 115 Kč

Dobrou chuť přeje tým pracovníků restaurace Jihlavský Parlament na Terasách.
REZERVACE: 563 037 108 / info@jihlavskyparlament.cz, nebo pomocí formuláře níže.




